Kunsten at Rejse

Udover pensler og kridt og har jeg rygsækken fyldt med eventyr. Rejser når muligt og oplever det jeg kan:

Pilgrimsvandringer på Caminoen, Shikoku i Japan, påskesamlimg i Taizé, Findhorns magi og Orkneyøernes djævelskab. Strabasturen op ad kinesiske Mt Emei, indiske Arunachala rundt, Pyrenæernes Montségurs særlighed og andre hellige og særlige steder.

Eller naturvandringer i Himalaya, Skotland højland, New Zealand kyststrækninger, Islands stier, de norske fjelde, Sveriges elve, eller langs hærvejem. Heller ikke uden magi.
At rejse og vandre med egne børn og teenagere i alle aldre.

Eller om at være ung på 3.klasse rundt i verden i 80-90’erne. Om at klare sig som alenekvinde langs Silkevejen, i Taklimakan, Gobiørkenen og Hunzadalen. På toppen af Majaindianernes pyramider, omkring Taj Mahal og Varanasi. Om lastbilkørsel gennem den australske ørken, om at være fårehyrde på New Zealand, om at bo på et kloster i New Orleans og vågne op på en kaserne. Om at blive meget syg og alene langt borte uden at kunne kinesisk. Om at få taget sit pas i Rumænien, og om at miste sin flybillet i Belize. Om at blaffe over Caribien som blind passager, og om at blive sat i land på en ukendt ø i det sydlige Mexico. Om sult på farten og magien ved at fange en kæmpe ørred i Sverige, om skotsk gæstfrihed, om delfiner i Irland og om at bo i et skab. Om at være ung på farten på ubestemt tid, og om lykken ved at eje få ting.  

Jeg har en nomade i maven og rejst det meste af mit liv, on and off, dage, uger og år. Med og uden børn og rejser stadig når jeg kan. Udfordringen er i dag bevidstheden om miljø og flyrejser, så ture i Danmark og Norden har fået en renæssance.  Der er eventyr, magi og små pudsige tilfældigheder overalt.

✏️ Ring/skriv gerne for et oplæg, input eller inspiration. Kh Helle Gotved Gotvedart@gmail.com +4520219801