Processer

Processer

Velkommen

Velkommen til mit farverige billedeunivers og virtuelle udstilling. Jeg hedder Helle Siv Gotved og er autodidakt billedmager.Jeg ser motiver overalt. De kommer snigende, springende eller bare er på klipper, i sandet, på stenene og udvikler sig til finurlige fugle og andre væsner, dansende par, kvinder i alle afskygninger, mennesker i bevægelse, ukendte landskabet eller abstrakte historier. Jeg kreere fordi jeg ikke kan lade være. Jeg har meget på hjertet.

Processer

De seneste år arbejder jeg mest i mine hellesristninger. De opstod en sommerdag i Finland 2016, hvor jeg ikke havde papir nok så begyndte at tegne på klipperne.Jeg bruger kridt og blæk der er letforsvindeligt, og jeg arbejder altid i det skjulte bag klipper, øde strande eller fjelde i det fjerne.En lykkelig og fredfyldt måde, at forene naturen, væren og kreativitet på. Billede herover fra Færøerne 2019. Et fantastisk udeatelier i rækken.

Processer

Jeg har en del af mine hellesristninger som kort og billeder i ramme i Vallekilde, Odsherred, hvor jeg bla udstiller hjemme til VallekildeJul, første weekend i december. Ellers har de fleste billeder her på hjemmesiden fået ben at gå på. Jeg laver stadig enkelte originale akrylbilleder og mix media. Motiverne står i kø.Skriv endelig, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller evt gode råd til min hjemmeside 🙃 Eller kom, efter aftale, forbi til en snak om de kreative processer. Jeg bor dels i Vallekilde og Roskilde. Kh Helle Gotved 🎨 gotvedart@gmail.com 🎨 20219801